Bokus rabattkod – 50 kr rabatt när du handlar för minst 150 kr

 • Bokus rabattkod - 50 kr rabatt när du handlar för minst 150 kr

  Använd denna Bokus rabattkod när du köper böcker för att erhålla din rabatt.


  Beskrivning


  Bokus är en av Sveriges populäraste siter för att köpa böcker på nätet. Vår Bokus rabattkod är också en av de mest populära koderna på Rabattkodish. När du handlar med den får du 50 kronor rabatt om du köper böcker för minst 150 kronor. Vi testar koden då och då för att se om den fortfarande är giltig och vårt senaste test visade att den fortfarande fungerade. Möjligtvis kan man behöva ett MedMera-kort men vi klarade oss utan. När du kommer till kassan är det bara fylla i koden där det står “Ange kampanjkod” på höger sida så räknas rabatten ut automagiskt.

  Bokus rabattkod kan du använda vid köp av vilka böcker som helst. När man börjar klicka runt på Bokus site är det lätt att fastna och när man väl kommer till kassan kostar det mycket mer än man tänkt. Nåväl, vi gör det åtminstone billigare att handla.  Det går naturligtvis bra att titta under Bokus erbjudanden och se om du kan hitta några billiga böcker att använda med vår kod.

  Målgruppen för Bokus är otroligt bred. De som kommer hit för att leta efter Bokus rabattkod är otroligt olika. Ibland är det studenter som försöker dryga ut studiemedlet, det kan handla om chiclit-böcker eller lika gärna någon som bara vill hitta en gammal deckare på pocket att dryga ut tiden med. Förutom vanliga böcker finns naturligtvis massor av ljudböcker att köpa. Tanka ner via mp3 eller köp på CD, valet är ditt. Har du barn eller tonåringar hemma finns ett stort urval med många fina böcker att välja mellan.

  Vill du ha fri frakt räcker det om du som privatperson handlar över 99 kronor så ingår den. Det är ju ändå på vägen till 150 kronor för att kunna använda rabattkoden.

  Kategori

  ,