Handla för 600kr hos CDON – få 50kr rabatt vid ditt nästa köp

 • Handla för 600kr hos CDON - få 50kr rabatt vid ditt nästa köp
  Till erbjudandet
  klicka för att kopiera och öppna websidan

  Sista steget i bonustrappan hos CDON är en rabattkod till ett värde av 50 kr.

  ,

  Beskrivning


  Ett av de lättaste sätten att få tag på en rabattkod som gäller hos CDON är att använda deras bonustrappa. Sista steget infaller när du handlat för 600 kronor. Då skickas en rabattkod till din mail där du får 50kr rabatt på ditt nästa köp. Samtidigt får du en hyrfilm gratis. Båda bonusarna bjuds du på efter att du lagt varor i korgen för minst 600 kronor.

  Redan vid en köpt vara sätter bonustrappan igång. Då kan du köpa en tv-serie för 99 kronor. Vad sägs om Dexter, True Blood eller kanske Gray’s Anatomy. Vissa går på över 300 kronor så det går verkligen att göra klipp. Gratis hyrfilm och en rabattkod är dock endast de sista två stegen (trots att de infaller vid samma summa). Innan det finns naturligtvis andra erbjudanden. Handlar du till exempel två varor får du köpa en Disney Pixar DVD för 79 kronor.

  Har du handlat två varor är du nästan alltid över 100 kronor. Då har du passerat det steget som gäller för barnböcker. Det är bara att välja och vraka i utbudet. Obegränsat antal barnböcker för bara 59 kronor styck. Ett pangerbjudanden kommer då du handlar för 200 kronor. Det kanske även infallit då du köpt två varor. Då kan du köpa max två musik- eller filmboxar för 69 kronor styck.

  Mer filmerbjudanden kommer då du handlat för 300 kronor. Då får du köpa upp till fem Blu-Ray för 79 kronor styck. Det är ett riktigt fint erbjudande då vissa av filmerna i kampanjen kostar över 200 kronor. Det mest eftertraktade kanske ändå är själva rabattkoden. Den kan användas till att få rabatt på alla varor. Observera att den gäller i tre månader, vid ett köptillfälle och ej för frakt eller digitala produkter. På vägen till gränsen för rabattkoden får du även möjlighet att köpa upp till två huvtröjor för 299 kronor styck. Det gäller när du köpt varor för 400 kronor.

Relaterade erbjudanden

 • Smarta Deals - Spara pengar med nya rabatter varje vecka hos CDON
  Till erbjudandet
  klicka för att kopiera och öppna websidan

  Smarta Deals - Spara pengar med nya rabatter varje vecka hos CDON

  Hitta rabatter med Smarta Deals hos CDON. Nya erbjudanden varje vecka.

  ,

 • CDON rabattkod - 5% rabatt för medlemmar hos Sweclockers
  Till erbjudandet
  klicka för att kopiera och öppna websidan

  CDON rabattkod - 5% rabatt för medlemmar hos Sweclockers

  Medlemmar hos Sweclockers får rabatt på datorkomponenter när de använder en CDON rabattkod.

  ,