Hyrbil med öppet köp hos MrJet – avboka gratis om du ångrar dig

 • Hyrbil med öppet köp hos MrJet - avboka gratis om du ångrar dig
  Till erbjudandet
  klicka för att kopiera och öppna websidan

  Boka hyrbilen hos MrJet och avboka utan kostnad fram till 48 timmar innan upphämtning.


  Beskrivning


  MrJet snålar inte med sina hyrbilar. Du bokar enkelt på deras site, sedan kan du bestämma dig när det närmar sig om du verkligen behöver bilen. Avbokar du bara minst 48 timmar innan betalar du inget alls. Vill du ha längre betänketid kan du betala en liten avgift på 95 kr och kan bestämma dig i sista sekunden utan att behöva betala något extra.

  Bokar du en paketresa, flyg eller ett hotell via MrJet får du också upp till 20% rabatt på hyrbilspriset. Du väljer själv om du vill lämna tillbaka bilen på samma plats eller någon annanstans. Kanske passar det dig bättre att hämta upp bilen direkt på flyplatsen för att sedan lämna tillbaka den på en tågstation. Då är det bara att välja det när du bokar bilen hos MrJet.

  Förutom öppet köp på hyrbilarna ingår också fria mil, självriskreducering och MrJets trygghetspaket Saferide. Det innebär bland att du kan ringa till MrJet 24 timmar om dygnet och snabba svar via mail. En bra kundtjänst är inte att förakta, det är inte roligt att verkligen behöva komma i kontakt med ett företag med begränsade kontaktmöjligheter. Då är det bättre att få råd och hjälp av MrJet om du behöver, även om du befinner dig i ett annat land.

  Ska du boka din hyrbil för resan så gör det via MrJet, då vet du att du kan avboka gratis om du ångrar dig. Öppet köp på hyrbil, precis som det ska vara.

  Kategori

  ,